93 885 33 66 info@capdevilaadvocats.net

INDEMNITZACIONS

Capdevila Advocats INDEMNITZACIONS

INDEMNITZACIONS

Posted By capdevila

Defensem la reclamació d’indemnitzacions derivades tant d’accidents de trànsit com en qualsevol altre tipus d’accident.

  • Reclamacions i indemnitzacions per accidents
  • Defensem la reclamació d’indemnitzacions derivades tant d’accidents de trànsit com en qualsevol altre tipus d’accident.
  • Vostè té total llibertat d’escollir un advocat particular sens cap cost i no el que li designi la companyia, així s’assegurarà que tindrà un professional que defensarà els seus interessos de forma independent i sense cap mena de conflicte d’interessos.
  • Disposem de metges perits especialistes en valoració del dany corporal per accidents de qualsevol tipus, que poden valorar adequadament les seves lesions i seqüeles.
  • També disposem de perits especialistes en informes pericials tècnics de reconstrucció d’accidents i en informes pericials de valoració dels danys materials.
  • Interpretem les clàusules en assegurances a resultes d’accident personal i/o material, assegurances de vida, o qualsevol altre tipus.
  • Tramitem les ajudes públiques que els lesionats greus tenen dret si es reuneixen els requisits exigits, així com tramitem el reconeixement del grau de discapacitat / situació de dependència...
  • Treballem per aconseguir la màxima indemnització per tots els danys i perjudicis soferts.
 
Consulti’ns si ha sofert un accident (cotxe/motocicleta), com a conductor no culpable o ocupant, o si ha sofert un atropellament com a vianant o ciclista, o com a usuari de qualsevol transport públic, o per una caiguda al carrer i/o en establiments per el mal estat d’aquests, té dret a una indemnització adequada a les lesions i perjudicis soferts (així com pèrdues que hagi tingut personals/professionals, despeses que hagi hagut de suportar ...)
  Assessorament jurídic des de diferents àrees d’especialització, treballem per als nostres clients, tant per empreses com per particulars. Oferim serveis i tracte personalitzat.

Si necessita un advocat especialista en dret civil o penal, contacti amb nosaltres

contacta'ns

Creat per Versus Comunicació 2016 © Capdevila Advocats Vic / Avis Legal